A KTM csapatfőnöke szerint Marc Márquez és Acosta csatlakozása hatalmas lehetőség lenne

A KTM csapatfőnöke szerint Marc Márquez és Acosta csatlakozása hatalmas lehetőség lenne
Kép forrása: P1race
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Francesco Guidotti, a KTM gyári istállójának csapatfőnöke örülne annak, ha Pedro Acosta mellett Marc Márquez is az ő kötelékükbe tartozna.

Francesco Guidotti, a KTM csapatfőnöke örülni fogna, ha Marc Márquez a KTM csapatában lenne Pedro Acosta mellett. Habár Márquez először a KTM-hez igazolásáról lehetett hallani, végül a Gresini és a Ducati csapata mellett döntött. Guidotti nemrégiben ismét kifejezte örömét az esetleges Márquez szerződtetésénél, anélkül, hogy Acostát elbocsátanák.
Azonban Guidotti szerint Márqueznek a Ducatival jelenleg jól megy, ezért nem biztos, hogy három év alatt három különböző motoron ki akar ülni, és az új motort megismerni. Acosta remek teljesítményt nyújtott a MotoGP debütálásán, de azt is tapasztalta, hogy nehéz jól gazdálkodni a gumikkal. Guidotti emlékeztetett az egyéb spanyol tehetség, Jorge Martín 2021-es debütálására, és úgy véli, Acosta is még csak bemelegített a királykategóriában.
Acosta az új motoron való versenyzésről úgy nyilatkozott, hogy hasonló az első szerelmi élményhez, minden szép és jó, de a vége tragédia lehet.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések